Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

Waarvoor kun je mij inschakelen?

In 2023 heb ik de opleiding Vertrouwenspersoon met succes afgerond en inmiddels ben LVV-registervertrouwenspersoon. Vanaf het najaar 2023 ben ik beschikbaar voor opdrachten.

In tegenstelling tot mijn functie als mediator ben ik als vertrouwenspersoon niet neutraal. Als vertrouwenspersoon sta ik achter en naast je. Als je een klacht hebt, kun je bij mij terecht. De klacht kan voorkomen op je werk, maar ook in je begeleide woonomgeving, op school of in een zorginstelling. Je kunt te maken krijgen met ongewenste seksuele aandacht, intimidatie, lichamelijk geweld en/of pesten. Van belang is dat je de klacht kunt ventileren. Ik ga met jou aan de slag om te kijken wat jou op dat moment het meest dient. Zo kan het zijn dat alleen maar sparren al voldoende is, maar misschien ben je er gebaat bij om een gesprek met jouw leidinggevende te oefenen of kan ik je helpen bij het schrijven van een brief of het indienen van een formele klacht.

Graag kom ik in contact met werkgevers of instellingen die mij als vertrouwenspersoon willen inschakelen voor hun medewerkers of cliënten. Ik sta open voor verdere ontwikkeling en opleiding(en) in de specifieke branche.

Ik sta je graag bij in

Echtscheiding, ouderschapsplan en alimentatie

Arbeidsconflicten

Persoonlijke- en relatiecoaching

Familiebedrijf coaching

Vertrouwenspersoon

Wil je teruggebeld worden?