Ingrid Luimes

Wie ben ik?

Mijn naam is Ingrid Luimes, werkzaam als MfN-registermediator, coach en vertrouwenspersoon.

In mijn werk zoek ik de verbinding tussen cliënten en schep ik helderheid in lastige tijden. Ik kijk verder en probeer dat wat niet belicht is zoveel mogelijk aan de oppervlakte te laten komen. Uiteraard doe ik dit altijd met respect voor en instemming van mijn cliënten.

Ik ben geïnteresseerd in mensen, hun verhalen en hun drijfveren. Verder ben ik leergierig, heb een brede blik en word ik nog steeds blij van nieuwe inzichten.

Mijn achtergrond

Ik ben geboren in 1966 en opgegroeid in Hengelo (GLD).

Na het VWO ben ik Rechten gaan studeren bij de Radboud Universiteit Nijmegen en afgestudeerd in 1993. Tijdens en na deze studie werkte ik in het familiebedrijf van mijn ouders in de onroerend goed makelaardij, ben beëdigd als makelaar o.g. en heb ik gewerkt als onroerend goed deskundige. In 1997 heb ik de overstap naar de advocatuur gemaakt. Sinds 2007 ben ik geregistreerd als MfN-registermediator en sindsdien ben ik werkzaam als mediator en coach, voorheen bij Heerenstaete en nu onder mijn eigen naam.

Ik ben als jurist gespecialiseerd op het gebied van Personen- en Familierecht en op het Arbeidsrecht. Verder heb ik een uitgebreide Mediationopleiding bij de Hogeschool Leiden gevolgd en op het psychologische vlak ben ik opgeleid bij Phoenix Opleidingen te Utrecht. Bij dit instituut heb ik de 3-jarige opleiding Professionele Communicatie (o.a. NLP, TA, familie opstellingen), de opleiding Systemisch Werken en de opleiding Relatietherapie gedaan. Daarnaast heb ik mijn certificaat gehaald als vertrouwenspersoon bij het Landelijk Instituut voor Vertrouwenspersonen en ben ik LVV-gecertificeerd vertrouwenspersoon. Tenslotte heb ik deelgenomen aan de zgn. KIES training, gericht op kinderen in echtscheidingssituaties. Om mijn kennis op peil te houden volg ik jaarlijks bijscholingscursussen en intervisiebijeenkomsten.

Ik sta ingeschreven bij de Mediation federatie Nederland (MfN), de Raad voor Rechtsbijstand en bij de rechtbank als Rechtbankmediator. Ik ben lid van diverse mediationverenigingen (MfN groep Arbeidsmediators en VAN) en ik ben aangesloten bij de Ethische Commissie van Phoenix Opleidingen.

Ik ben getrouwd en trotse moeder van een volwassen zoon en dochter. Ik hou van zwemmen, lezen, muziek, (strand)wandelingen, kunst/museum- en theaterbezoek, reizen, schilderen en “socializen”.

Email: info@ingridluimes.nl

Mobiele telefoon: 06-50890640

Ik bel je graag, geheel vrijblijvend:

Ik sta je graag bij in

Echtscheiding, ouderschapsplan en alimentatie

Arbeidsconflicten

Persoonlijke- en relatiecoaching

Familiebedrijf coaching

Vertrouwenspersoon

Wil je teruggebeld worden?