Persoonlijk

Wat is je vraag?

Hiermee begint de individuele of persoonlijke coaching. Loop je ergens vast in je leven en biedt je omgeving niet de steun en raad die jou weer op weg helpt, dan kan coaching je verder helpen. Samen met jou kijk ik naar wat er in je leven, in je relatie of in jouw bedrijf/op jouw werk speelt. Ik help je zoeken naar antwoorden. Die antwoorden kunnen versleuteld liggen in het verleden, maar uiteindelijk gaat het om het hier en nu. Daarvoor heb je een oplossing nodig. In het zoekproces wordt vaak wat opgelicht, waar je niet eerder aan gedacht hebt.  Maar alleen met opheldering ben je er niet, je moet ook stappen naar de toekomst kunnen zetten. Ik bied je hierin ondersteuning en concrete handvatten.

Het is ook mogelijk dat je (ongewild) betrokken bent in een echtscheidingsprocedure. Hoe moet je je hierin opstellen? Moet je van je afbijten of moet je je juist inschikkelijk opstellen omwille van bijvoorbeeld de kinderen? Hoe ga je om met het proces van loslaten en verwerken? Ik sta je bij als coach. Ik kijk met je mee naar waar je zelf invloed op hebt en hoe je deze heftige periode in je leven positief kunt omzetten, zodat je uiteindelijk sterker een nieuwe toekomst in kunt gaan.

Wat er ook speelt op dit moment, het start met de vraag of wij onderling een klik hebben. Dit is de basis om coaching succesvol te laten verlopen. Maak daarom eerst een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik sta je graag bij in

Echtscheiding, ouderschapsplan en alimentatie

Arbeidsconflicten

Persoonlijke- en relatiecoaching

Familiebedrijf coaching

Vertrouwenspersoon

Wil je teruggebeld worden?